Baby's van 0 tot 4 maanden : Babybio 
Onthaalpagina

Baby's van 0 tot 4 maanden

Baby's van 0 tot 4 maanden

Vooruitgang

Vanaf de geboorte tot de leeftijd van 4 maanden drinkt je baby uitsluitend melk.
Stilaan kan hij zijn hoofdje steeds beter rechtop houden. Hij begint lichte voorwerpen beet te pakken en speelt met zijn handjes. Hij reageert op geluid en volgt een felgekleurd voorwerp met de ogen.
Hij is gevoelig voor geluiden, vooral voor mama's stem, en maakt keelgeluidjes. Hij zoekt contact met mensen en houdt met zijn blik het gezicht van zijn ouders vast. Hij is dol op strelingen en massages. Al zijn gevoelens drukt hij uit door te huilen en vanaf de eerste maand begint hij te glimlachen.

Moedermelk is het best afgestemd op de behoeften van een pasgeborene tot 6 maanden oud. Communicatie over melk voor pasgeborenen is daarom bij Europese wet verboden voor alle fabrikanten van kindermelk. Daarom kunnen wij u onze melken voor pasgeborenen (0-6 maanden) niet tonen op de sites of andere publicaties van Babybio. Als u desondanks geen moedermelk wil of kan geven, kan een gezondheidsdeskundige u helpen bij het kiezen van de melk die het best is voor uw kind. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze producten.