Recepten - Worstjes-puree met jus - Babybio 
Onthaalpagina > Recepten

Worstjes-puree met jus

Worstjes-puree met jus
      âge

Ingrediënten:

  • 2 worstjes
  • 1 aardappel van 300 g, in dikke stukken gesneden
  • 15 g boter
  • 2 eetlepels opvolgmelk van Babybio
  • 15 cl water
  • 1/2 versnipperde ui
  • 1/2 theelepel tomatenconcentraat
  • 1 theelepel Maïzena

Bereiding:

Breng de worstjes in een pan met water aan de kook (ongeveer 20 minuten).

Bereid ondertussen de puree: vul een pan met water, doe er de aardappel in en breng aan de kook. Het vuur zachter draaien en 20 minuten laten koken.
Laat uitlekken, voeg er de boter en de melk aan toe, plet met een aardappelstamper of met een handmixer tot je een gladde puree krijgt.

Bereiding van de jus: vul een kleine pan met water en voeg er de ui en het tomatenconcentraat aan toe, breng dan al roerende aan de kook. Voeg het maïszetmeel eraan toe en daarbij goed roeren om klonters te vermijden. Het vuur zachter draaien en 5 minuten laten sudderen.

Terug naar recepten