Recepten - Pannenkoekjes met rozijnen - Babybio 
Onthaalpagina > Recepten

Pannenkoekjes met rozijnen

Pannenkoekjes met rozijnen
      âge

Ingrediënten:

  • 300 g biologische witte bloem
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 3 geklopte eieren
  • 90 cl opvolgmelk of Babybio Croissance
  • 60 cl biologische plantaardige olie (+ een beetje om te bakken)
  • 125 g rozijnen (sultana's of krenten)

Bereiding:

Doe de bloem en het kaneel in en kom. Voeg er de eieren aan toe, en dan geleidelijk de melk en de olie. Dan goed kloppen tot je een glad deeg krijgt. Laat 30 minuten rusten en voeg er dan de rozijnen aan toe.

Warm een klein beetje olie in een niet klevende pan op. Doe er een schepje deeg in (ongeveer 3 soeplepels). Laat ongeveer 2 à 3 minuten goudbruin kleuren aan elke kant.

Je kunt de rozijnen ook door stukjes gedroogd fruit (bosbessen, kersen, ...) vervangen.

Terug naar recepten