Onthaalpagina > Recepten

Pasta met tomatensaus en kaas

Pasta met tomatensaus en kaas
      âge

Ingrediënten:

  • 1 bio wortel geschild en in blokjes gesneden
  • 1/2 versnipperde ui
  • 1 snufje gehakte peterselie
  • 1 laurierblad
  • 12,5 cl gemixte tomatenpulp
  • 2 theelepels geraspte kaas
  • 1 eetlepel kleine pasta (sterretjes, alfabet ...)
  • 1 theelepel olijfolie

Bereiding:

Vul een pan met water, doe er de wortel en de ui in en laat 5 minuten koken. Voeg peterselie, laurier en tomatenpulp toe. Zet een deksel op de pan, draai het vuur zachter en laat ongeveer 10 minuten koken onder af en toe roeren.

Haal de pan van het vuur, haal het laurierblad eruit en roer er de kaas goed door.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet goed af.
Mix de saus tot puree en doe er de pasta en de olie bij. Verdun met wat water indien nodig

Terug naar recepten