• Cosmetica

Baby Reinigingswater Gezicht & Lichaam Bio

Onze producten

Dit reinigingswater zal een bron van frisheid zijn. Het verwijdert onzuiverheden en kalmeert de gevoelige babyhuid van het gezicht en het lichaam van de baby zonder deze uit te drogen. De formule prikt niet in de ogen en maakt de huid schoon, zacht en subtiel geparfumeerd. Dankzij de praktische en veilige pomp kan je hem met één hand gebruiken en met de andere hand op jouw baby letten.

Baby bio heeft gekozen voor een beperkte lijst aan ingrediënten:

  • een biologisch wortelextract uit de Provence.
  • een natuurlijke en delicate geur ontwikkeld in de streek van Grasse.
  • een praktische en veilige pompbeker die het gebruik met één hand mogelijk maakt.
  • een plastic fles van plantaardige oorsprong.

Baby bio is al 25 jaar expert in baby verzorgingsproducten en gecertificeerde biologische producten. Ze hebben een assortiment essentiële en zintuiglijke verzorgingsproducten ontwikkeld voor eenvoudige rituelen en 100% plezier met de baby. 

Aqua, Glycerine, Natrium Levulinaat, Caprylyl/Capryl Glucoside, Aloe Barbadensis Blad Sap Poeder*, Natriumbenzoaat, Parfum, Citroenzuur, Daucus Carota Sativa-wortelextract*, Kaliumsorbaat. * Ingrediënten uit de biologische landbouw.

  • 51% van de totale ingrediënten komen uit de biologische landbouw. 99% van het totaal is van natuurlijke oorsprong

Neem een wattenschijfje en maak het vochtig door op het pompje te drukken. Maak het gezichtje, het zitvlak of de rest van het lichaam van uw baby schoon. Je hoeft niet te spoelen. Aanbrengen op een gezonde huid.

  • Periode na opening: 6 maanden.
  • Bewaren bij kamertemperatuur voor het openen

Garanties van Babybio

Al meer dan 20 jaar stelt Babybio haar expertise in dienst van baby's door bioproducten aan te bieden die in Frankrijk zijn geproduceerd. Dankzij onze goede contacten met producenten kunnen we zorgvuldig onze ingrediënten uitkiezen, die voornamelijk in Frankrijk zijn geteeld. Kan je iets beters bedenken dan pastinaak of courgette uit Frankrijk om de smaakpapillen van je baby te stimuleren?

Onze beloftes