Liniment oléo-calcaire babystoel Bio

Onze producten
  • Made in France

Deze Baby bio zalf zal je helpen bij het schoonmaken van de luier. Deze zalf, geïnspireerd op de originele formule, reinigt, voedt en verzacht de babybilletjes. Dankzij de ongeparfumeerde formule, laat het de huid zacht, schoon en beschermd achter. Dankzij de praktische pomp kan je de luier van jouw baby veilig schoonmaken.

Baby bio heeft gekozen voor een formule met een beperkte ingrediëntenlijst.

  • zonder parfum.
  • een biologisch wortelextract uit de Provence.
  • een plastic fles van plantaardige oorsprong.

Baby bio is al 25 jaar expert in babyverzorgingsproducten en gecertificeerde biologische producten, heeft een assortiment essentiële en zintuiglijke verzorgingsproducten ontwikkeld voor eenvoudige rituelen en 100% plezier met de baby. Baby bio heeft gekozen voor een formule met een beperkte ingrediëntenlijst, zonder parfum, een biologisch wortelextract uit de Provence en een plastic fles van plantaardige oorsprong.

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil *, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil *, Cera Alba, Daucus Carota Sativa-wortelextract*, Calciumhydroxide. *Ingrediënten uit de biologische landbouw.

  • 46 % van de totale ingrediënten komen uit de biologische landbouw. 100% van het totaal is van natuurlijke oorsprong.

De fles goed schudden voor gebruik. Niet aanbrengen op sterk geïrriteerde of etterende huid. Vermijd contact met de ogen. Je hoeft niet te spoelen.

  • Periode na opening: 6 maanden
  • Bewaren bij kamertemperatuur voor het openen

Garanties van Babybio

Al meer dan 20 jaar stelt Babybio haar expertise in dienst van baby's door bioproducten aan te bieden die in Frankrijk zijn geproduceerd. Dankzij onze goede contacten met producenten kunnen we zorgvuldig onze ingrediënten uitkiezen, die voornamelijk in Frankrijk zijn geteeld. Kan je iets beters bedenken dan pastinaak of courgette uit Frankrijk om de smaakpapillen van je baby te stimuleren?

Onze beloftes