Menu Groenten uit de zon Kip Basquaise Biologische Rijst (vanaf 15 maanden)

Onze producten
  • Made in France
  • Milk free
  • Gluten free
  • Without added salt

Bordje 260g

place Verkooppunten

Het merk Baby Bio biedt u kleine schaaltjes gemaakt voor baby's. U vindt er allerlei producten: biologische babymelk, ontbijtgranen, potjes, boudoirs, avondmenu's ... Niets beters voor uw kinderen. Babybio heeft zich altijd ingezet voor de toekomst van de baby door hem een authentiek dieet aan te bieden, met respect voor het milieu door het gebruik van biologische ingrediënten, met recepten die dicht bij huisgemaakte gerechten liggen.

Menu Groenten uit de zon Kip Basquaise Biologische Rijst

Samenstelling van Menu Groenten uit de zon Kip Basquaise Biologische Rijst (vanaf 15 maanden)

Water, Wortel* (17%), Aardappel* (9%), Rijst* (8%), Tomaat* (9%), Ui* (9%), extra vierge olijfolie*, Knoflook*, Kip* (10%), Paprika*, Rode peper*.

Gemiddelde voedingswaarde Voor 100g
Energiewaarde 286 Kj / 68 Kcal
vetten (g) 1,8
waarvan verzadigde vetten (g) 0,5
Koolhydraten (g) 10
waarvan suikers (g) 2
Vezels (g) <1
Proteïnen (g) 2,9
Zout (g) 0,04
Natrium (mg) 17

In de bain-marie: dompel het kommetje ongeveer 5 min. Onder in kokend water. Houd het onder koud water, wacht even en trek de film eraf.

Garanties van Babybio

Al meer dan 20 jaar stelt Babybio haar expertise in dienst van baby's door bioproducten aan te bieden die in Frankrijk zijn geproduceerd. Dankzij onze goede contacten met producenten kunnen we zorgvuldig onze ingrediënten uitkiezen, die voornamelijk in Frankrijk zijn geteeld. Kan je iets beters bedenken dan pastinaak of courgette uit Frankrijk om de smaakpapillen van je baby te stimuleren?

Onze beloftes