Vanille koekjes

Onze producten

Onze vanille koekjes zullen baby en familie plezieren. Vanaf 12 maanden kunnen baby's ervan genieten. Onze vanille, vermengd met de knapperigheid, de krokantheid en het fondant van het koekje zal baby verliefd maken. Het extraatje van onze koekjes? Ze worden gemaakt met Franse tarwebloem en zijn rijk aan vitamine B1 dankzij de natuurlijke voedingsgist. Onze vanillekoekjes zijn dus ideaal als tussendoortje voor baby's, zowel voor zijn smaakpapillen als voor zijn gezondheid.

Onze ingrediënten zijn biologisch geteeld, zodat uw baby kan genieten van de best mogelijke voeding. En in ons streven om onze producten te verbeteren, kopen en produceren we zoveel mogelijk in Frankrijk.

Wheat flour* 66%, sunflower oil*, wheat starch*, cane sugar* (cane sugar*, corn starch*), raising agent : ammonium carbonates, bourbon vanilla powder*, Thiamine (vitamin B1).

Ingredients from organic farming.

nuts, milk, eggs, soya, peanuts, sesame seed, lupine and mustard

De baby moet aan de volgende voorwaarden voldoen om BABYBIO koekjes te kunnen eten: - hij heeft al twee tandjes - hij kan een stukje brood eten - hij kan gerechten met kleine stukjes eten - hij kan zelfstandig rechtop zitten in zijn babystoel - Voor zijn veiligheid mag de baby zijn Babybio koekjes alleen eten onder zorgvuldige begeleiding van een volwassene en rechtop zittend Vanaf 12 maanden

Garanties van Babybio

Al meer dan 20 jaar stelt Babybio haar expertise in dienst van baby's door bioproducten aan te bieden die in Frankrijk zijn geproduceerd. Dankzij onze goede contacten met producenten kunnen we zorgvuldig onze ingrediënten uitkiezen, die voornamelijk in Frankrijk zijn geteeld. Kan je iets beters bedenken dan pastinaak of courgette uit Frankrijk om de smaakpapillen van je baby te stimuleren?

Onze beloftes